محدودیتی برای واکسیناسیون اتباع خارجی در پیک ششم کرونا وجود ندارد

تهران – ایرنا – سرپرست معاونت توانبخشی جمعیت هلال احمر با بیان اینکه چهار استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، کرمان و خراسان رضوی برای واکسیناسیون اتباع خارجی تعیین شده اند، گفت: هیچ محدودیتی برای واکسیناسیون اتباع خارجی در پیک ششم کرونا وجود ندارد.


پیمان نامدار روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه چهار استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، کرمان و خراسان رضوی برای واکسیناسیون اتباع خارجی تعیین شده است، افزود: بیشترین آمار حضور اتباع خارجی را  استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، کرمان و خراسان رضوی به خود اختصاص داده اند و جمعیت هلال احمر از آغاز طرح همگانی واکسیناسیون اقدامات خوبی در این مناطق انجام داده است.


وی اظهارداشت: جمعیت هلال احمر برای واکسیناسیون اتباع خارجی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان های مربوطه، به صورت سیار به مناطق تجمعی این افراد مراجعه کرده و اتباع خارجی عبوری و ساکن در کشور واکسینه می شوند.


نامدار تاکیدکرد: مطابق دستورات وزارت بهداشت و همکاری جمعیت هلال احمر هیچ گونه محدودیتی برای واکسیناسیون اتباع خارجی برای واکسیناسیون دز دوم و سوم نداریم و آمادگی کامل در این زمینه وجود دارد.


سرپرست معاونت توانبخشی جمعیت هلال احمر ادامه داد: بسیاری از اتباع خارجی مستقر در ایران دز دوم و سوم واکسن کرونا دریافت کرده اند و همچنین قربالگری در مبادی ورودی مرزهای کشور به صورت جدی انجام می شود و اگر اتباع خارجی مبتلا به کرونا باشند سریعا به قرنطینه منتقل خواهند شد.


چهار استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، کرمان و خراسان رضوی برای واکسیناسیون اتباع خارجی تعیین شده که بیشترین آمار حضور اتباع خارجی را این استان‌ها به خود اختصاص داده اند


وی تصریح کرد: صلیب سرخ جهانی در جلسات مختلفی که با جمعیت هلال احمر داشته، قول مساعد داده که با تامین منابع لازم برای واکسیناسیون اتباع خارجی در ایران همکاری مناسبی در راستای مبازره با شیوع ویروس کرونا داشته باشد.


نامدار افزود: هزینه واکسیناسیون اتباع خارجی با توجه به همکاری کمیته صلیب سرخ جهانی که بودجه ای در اختیار جمعیت هلال احمر قرار داده، تامین می شود تا سلامتی اتباع خارجی و هموطنان خودمان در معرض خطر قرار نگیرد.


به گزارش ایرنا، تا کنون ۶۲ میلیون و ۳۶۲ هزار و ۸۵۱ نفر دُز اول، ۵۵ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۷۸۲ نفر دُز دوم و ۲۲ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۴۳ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۰ میلیون و ۶۷ هزار و ۶۷۶ دُز رسید.


بر اساس اعلام وزارت بهداشت در طول ۲۴ ساعت منتهی به روز جمعه ۲۱۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری  ۱۳۶ هزار و ۱۶۶شدند.


ویروس کرونا از اوایل اسفند ۹۸ در کشور شیوع یافت و اکنون در خیز ششم کرونا قرار داریم.


خیز پنجم کرونا از ابتدای تیر ماه در کشور آغاز شد و وزارت بهداشت هشتم مهر ماه از عبور این خیز از کشور خبر داد،  رکورد تلفات روزانه کرونا در این مدت چندین بار شکسته شد و روز دوم شهریور ماه با ۷۰۹ مورد مرگ روزانه به بالاترین شمار تلفات از ابتدای شیوع کرونا در کشور رسید.


وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه ۲۸ آذر ماه مشاهده سویه امیکرون کرونا در ایران را تایید کرد.


بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه ۳۰ دی ماه گفت: در نمونه‌برداری‌های انجام شده تاکنون بیش از دو هزار مورد مثبت ابتلا به ویروس امیکرون در کشور شناسایی شده است.


محققان آفریقای جنوبی گونه‌ای جدید از ویروس کرونا را شناسایی کردند که با عنوان B.۱.۱.۵۲۹ شناخته می‌شود و دارای جهش‌های چندگانه است.


سازمان بهداشت جهانی، این گونه جدید را به عنوان یک گونه نگران کننده معرفی و بر اساس ترتیب الفبای یونانی، آن را «امیکرون» نام‌گذاری کرده است.


کرونا تا کنون چهار جهش ژنتیکی خطرناک شامل آلفا، بتا، گاما و دلتا داشته و امیکرون جدیدترین نسخه جهش یافته این ویروس است.



مطالب مرتبط