طرز تهیه خورش نازخاتون غذای جذاب گیلانی

خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می‌شود. 


خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می‌شود. 


مواد لازم برای خورش نازخاتون:


طرز تهیه و دستور پخت خورش نازخاتون:


۱. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.


۲. گوشت را به تکه‌های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.


۳. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود.


۴. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.


۵. بادمجان‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.


۶. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان‌ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.


مطالب مرتبط